Baskaran Bariñako esnekixek

Baskaran bariñako esnekixek
Baskaran bariñako esnekixek
Baskaran bariñako esnekixek
Baskaran bariñako esnekixek
Baskaran bariñako esnekixek
Baskaran bariñako esnekixek
Baskaran bariñako esnekixek
Baskaran bariñako esnekixek

Ardi gazta eta Gaxure

Betidanik baserritik bizi eta gaztetatik ekin zion Patxi Baskaranek artzaintza eta gaztagintzari. Egun Arkaitz eta Bidane seme-alabekin dihardu; Idiazabal Jatorri Izendapeneko gazta egiteaz gain, esnekien dibertsifikazioan pausua eman dute hauek.

Beraien ardiak transgenikorik gabeko zerealez eta udan zelaietan ondutako belarrez elikatzen dira neguko egun hotzetan.

Udaberri-udan berriz, Bedartzandi eta Kalamuako larreetan bazkatzen dute, zapore eta kalitate handiko gazta lortuz.

Produktuak

Bertoko ardi latxa osasuntsuen gazta, Idiazabal zigiluarekin eta esnekiak: Igotz gazta, Santamañe Gazta, Baskaran Ketua, Gazta Zaharra, Gaxure.

Belaunaldiz belaunaldi gazta lanetan.

Kasumay Denda
Bakikureta landa oiloen arrautzak
Menu

Cookie-ak erabiltzen ditugu nabigazio esperientzia hobetzeko eta gure zerbitzuak eskaintzeko.

Nabigatzen jarraitzen baduzu, ulertuko dugu horien erabilera onartzen duzula. Zure baimena atzera bota edo informazio gehiago nahi baduzu, kontsultatu

Cookie Politika.

ACEPTAR
Aviso de cookies